عادت های نادرست تغذیه در ایران

با تاکید بر سفره غذایی سالم و ایمن؛
بطور مختصر به برخی عادات غلط غذایی در کشور اشاره میشود.

🚨👈پرخوری👉🚨
خوردن حجم زیاد غذا در یک وعده یا در یک روز

🚨👈کم خوری👉🚨
کم کردن وعده غذایی یا گروه غذایی در روز

🚨👈تندخوری👉🚨
خوردن غذا با عجله و عصبانیت و استرس

🚨👈سفت خوری👉🚨
خوردن زیاد غذاهای سفت از جمله نان.برنج.گوشت و…

🚨👈بدخوری👉🚨
ترتیب و توالی و نظم نادرست در غذا خوردن و
خوردن غذاهای ناسازگار با هم

🚨👈 پخته خوری👉🚨
استفاده بیش از حد از مواد غذایی سرخ شده.کباب و…….
و استفاده کمتر از بخارپخته.آب پز.خام و….

👈🚨 داغ خوری 👉🚨
خوردن مواد غذایی گرم و داغ و چای و نوشیدنی داغ

👌👈راهکارها👉👌

👈کاهش مصرف نمک.شکر.قند.روغن.کره.سس مایونز و….
👈خوردن غذا منطبق با برنامه شامل همه گروه های غذایی روزانه
👈خوردن آرام غذا در طول حداقل ۲۵ دقیقه و جویدن زیاد غذا
👈استفاده بیشتر از غذاهای نرم.آب پز.بخارپخته.سوپ و…..
👈 استفاده هفته ای دوبار از ماهی و کاهش مصرف گوشت قرمز
👈عدم مصرف آب به همراه غذا
👈 حذف نوشابه.دلستر.فست فود.ساندویچ.پیتزا ، کله پاچه و……
👈افزایش مصرف لبنیات روزانه
👈افزایش مصرف میوه و سبزی
👈عدم مصرف آب.میوه.چای تا یک ساعت بعد از غذا
👈عدم خواب رفتن فوری بعد از غذا
👈کاهش حجم شام و استفاده از شیر و میوه در شب
👈 استفاده بیشتر از حبوبات و ریزمغذی ها

دکتر کریم رضائی

Share: